Offero

Blog

Autor: Offero
2022-12-09
Chýba vám športové oblečenie na zimu? Vyskúšajte kúpu z bazáru
Či už milujete lyžovanie, bežkovanie alebo neodoláte behu ani v chladnom počasí, rozhodne sa počas zimného obdobia nezaobídete bez športového oblečenia. Hľadáte udržateľný spôsob, ako vybaviť váš šatník zimným športovým oblečením? Prezradíme vám tipy, ako sa nebáť kúpiť zimné športové oblečenie aj z druhej ruky.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-01-30
Akými darčekmi potešíte muža nielen na Valentína
Mužom sa ťažko kupujú darčeky. A to nielen na Valentína, narodeniny či Vianoce. Darčekom chcete predsa potešiť, vyjadriť lásku a povzbudiť. Ale povedzme si úprimne, asi žiadneho pána by na vianoce nepotešili kvety či plyšový medvedík. Preto vám prinášame niekoľko nápadov na darčeky pre mužov, ktoré môžete využiť aj pre iné príležitosti, ako je oslava dňa zamilovaných.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-01-26
Handmade valentínske darčeky pre dámy
Rozmýšľate, čo kúpiť vašej nežnej polovičke na deň zaľúbených? Môže sa nechať strhnúť náporom reklamy alebo sa rozhodnúť pre niečo originálnejšie. Čo tak darovať handmade výrobok alebo dokonca niečo, čo vyrobíte sami? Inšpirujte sa našimi tipmi!
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-02-14
Jarné upratovanie v domácnosti
Jar je ideálny čas na dôkladné upratovanie. Nielen tak bežne, ale do hĺbky, aby ste sa mohli pripraviť na teplejšie dni plné slnka. Neviete, kde začať? Máme pre vás praktického sprievodcu, vďaka ktorému na nič nezabudnete.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2023-02-10
Inšpirácie na jarné vintage dekorácie
Jar je obdobím, ktorého sa nevieme po smutnej a sychravej zime dočkať. Je to čas, kedy sa dni predlžujú a rozjasňujú. Začína sa prebúdzať príroda. Je to tiež príležitosť, kedy robíme jarné upratovanie a naše domácnosti pripravuje na nový rozkvet. Čo tak si vniesť do interiéru závan jarnej atmosféry skôr ako rozkvitnú voňavé orgovány a čerešne?
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-12-15
Poradíme vám, ako kúpiť lacný televízor na bazári
Technológie idú dopredu míľovými krokmi, to platí aj pri elektronike. Preto je dnešný spotrebiteľ, a divák v jednom, náročný. Chce si vybrať len ten najlepší pôžitok pri pozeraní obľúbeného seriálu či filmu. Ako sa však vyznať v ponuke dostupných modelov a možností? Oplatí sa kúpiť televízor z druhej ruky?
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-03-09
Záhradný nábytok z bazáru
Existuje mnoho druhov záhradného nábytku, ktoré sa líšia svojimi materiálmi, dizajnom a funkčnosťou. Oplatí sa však kúpiť záhradný nábytok z druhej ruky? Poradíme vám v tom.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-03-07
Prečo nevyhadzovať staré knihy
Marec je mesiac knihy. Preto vám prezradíme niekoľko dôvodov, prečo by ste nemali vyhadzovať staré knihy, hoci už sú staré a možno by sa zdalo, že už nie sú užitočné.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-03-04
Pripravte záhradu na jar
Pripraviť záhradu na jar je dôležité, aby sa rastliny mohli po zime správne rozvíjať a kvitnúť. Tu je niekoľko krokov, ktoré by ste mali uro
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-03-03
Ako organizovať veci v domácnosti
Jarné upratovanie a celkovo prganizácia vecí v domácnosti môže byť úlohou, ktorá sa zdá byť veľmi náročná. Ale s niekoľkými jednoduchými tipmi a trikmi to môže ísť aj ľahko. Prečítajte si štyri tipy, ako na to.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-02-27
Je dobré kupovať ojazdené auto na jar?
Je pravda, že obdobie jar môže byť dobrý čas na nákup ojazdeného auta, pretože mnohí majitelia sa v tomto čase sa rozhodnú predať svoje staré vozidlo. Jedným z dôvodov na predaj auta na online bazáre môže byť túžba po novšom modeli alebo rýchly zisk financií.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-02-28
Kúpa notebooku z druhej ruky
Preferencie a potreby používateľov notebookov môžu byť rôzne. Preto jeho výber závisí od faktorov ako sú použitie, výkon, mobilnosť i cena. Ak chcete kúpiť notebook z druhej ruky, tu je niekoľko tipov, ako na to.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-02-21
Elektróny z bazáru? Tipy, ako nakúpiť výhodne
Kolesá a elektróny majú vplyv nielen na vzhľad vášho auta, ale aj jeho výkon. To aký budete mať počas jazdy komfort, aká bude hlučnosť, či dokonca aká bude spotreba paliva, záleží aj na kolesách.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-02-20
Pripravte terasu a balkón na jarnú sezónu
Ak máte balkón, terasu alebo malý kúsok záhradky, je ten správny čas, aby ste ich pripravili na blížiacu sa jar. Prinášame vám základné tipy, na čo nezabudnúť pri jarnom upratovaní vášho vonkajšieho kráľovstva.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-02-13
Čo by mal každý rodič vedieť o PlayStation a videohrách
Miluje vaše dieťa hry na PlayStation a video hry? Deti všetkých vekových kategórií trávia hodiny každý deň hraním videohier. Chceli by ste vedieť, prečo to je tak? Pripravili sme pre vás sprievodcu herným svetom malých i veľkých hráčov.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2023-02-09
Urobte si poriadok v garáži a zarobte
Je to tu - nabrali ste síl a odhodlania, aby ste upratali garáž. Táto úloha sa môže zdať zdĺhavá a náročná, ale s našimi tipmi to pôjde organizovane a dokonca vás to môže aj baviť.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-01-29
Dajte použitým veciam druhú šancu
Predtým, ako niečo vyhodíte, vždy sa snažte nájsť spôsob, ako daný predmet znova použiť alebo mu dať druhý život. Pokiaľ ide o výzdobu, aj nepotrebné veci môžete použiť na vytvorenie množstva úžasných DIY projektov.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-01-27
Ako kúpiť výhodne elegantné šaty či smoking
Plesová sezóna je tu! Možno to bude váš prvý ples alebo si čaro tanca a atmosféry plesu užívate pravidelne. K tejto udalosti nepochybne patria krásne a elegantné večerné šaty či pánsky frak. Je lepšie si šaty na plesovú sezónu kúpiť alebo požičať? Poradíme vám!
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-01-08
Máte auto na predaj? Vyskúšajte online bazár
Máte doma auto, ktoré chcete predať? Vyskúšajte predaj z druhej ruky cez online bazár Offero! Nielenže po “jazdenkách” je stále vysoký dopyt, navyše predaj cez online bazár je jednoduchý spôsob, ako dostať za svojho štvorkolesového tátoša rýchlo peniaze. Prinášame vám tipy, ktoré vám inzerciu nielen uľahčia, ale aj vám pomôžu dosiahnuť najlepšiu možnú cenu za vaše auto na predaj.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-01-06
Tipy, ako na kúpu motorky z bazáru
Kúpa motorky z bazáru môže byť hop alebo trop. Asi pre každého milovníka dvojkolesových tátošov je sen kúpiť pekný model za výhodnú cenu. Ale nie všetci sú odborníkmi na kúpu ojazdených motocyklov. Ako sa vyhnúť zlej kúpe? Aj toto vám poradíme v našich tipoch na kúpu motorky z bazáru.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-01-07
Viete, ako upratať detské oblečenie?
Asi každý rodič to pozná - otvoríte detskú skriňu a namiesto poriadku vás pravidelne uvíta kopa rozhádzaného oblečenia. A keď kriňu s detským oblečením upracete, niekedy to nevydrží ani deň. Máme pre vás niekoľko tipov, ako udržať poriadok nielen v detskom oblečení.
Čítať viac...
Autor: Offero
2023-01-05
Dá sa zohnať kari sieť aj na bazári?
Ak nie ste stavbár, tak na prvé počutie vám kari sieť nehovorí asi nič. Ide o betonársku sieť tvorenú z roxorov (rebrovaných oceľových tyčí). Využíva sa najčastejšie pri vystužení betónových podláh, chodníkov či pri stavbe základovej dosky domu.
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-12-29
Kde kúpite najlacnejšie sklo na iPhone?
Asi nikto z nás si už nevie predstaviť život bez smartfónu. Vďaka týmto mobilným zariadeniam je náš život ľahší, zábavnejší i efektívnejší. Ak ste si práve zadovážili svoj iPhone, ktorého cena sa vie vyšplhať na tisíce eur, je dobré zvážiť jeho ochranu. Bolo by priam nočnou morou, keby ste na novom iPhone rozbili displej či fotoaparát. Poradíme vám, akú ochranu si zadovážiť.
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-12-28
Nábytok do spálne z bazáru
Ak zariaďujete alebo renovujete vašu spálňu, určite ste sa zamysleli nad tým, kde kúpiť do nej nábytok. Staviť na drahší ale nový nábytok? Alebo ušetriť a hľadať medzi ponukou bazárového nábytku? Ak hľadáte originálne vintage kúsky z kvalitnejších materiálov alebo si chcete vyrobiť svoj jedinečný kus, tak kúpa nábytku z druhej ruky je pre vás ideálnym riešením.
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-12-23
Aké produkty pre zvieratá sa oplatí kupovať z druhej ruky?
Každý majiteľ domáceho miláčika chce pre neho len to najlepšie. Avšak potrebné vybavenie pre chlpatého člena rodiny nie je vôbec lacnou záležitosťou. Oplatí sa kupovať z druhej ruky aj predmety pre zvieratá ako pelechy, hračky, misky na jedlo a veže na lezenie pre mačky? Poradíme vám ako na to.
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-12-20
Dámsky kabát kúpite výhode na bazári
Viete, ktorá je najnáročnejšia časť zimného oblečenia? Predsa dámsky kabát! Doplnky ako rukavice, čiapky a šál viete rôzne kombinovať. Ale nájsť ten správny kúsok na zimu, ktorá bude nielen štýlový, ale aj zahreje, je niekedy priam veda. Navyše ak nechcete za neho zaplatiť značnú časť svojej výplaty.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-07-14
Služba Offero kuriér
Ako funguje služba Offero kuriér
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-12-18
Sedem tipov, ako využiť starožitnosti vo vianočnej výzdobe
Máte radi starožitnosti, vintage predmety a všetko, čo má svoju históriu? Ukážeme vám niekoľko tipov, ako si pripraviť originálnu vianočnú výzdobu použitím nepotrebných alebo vintage predmetov. Inšpirujte sa!
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-12-08
PlayStation a PC hry sú trendy darčekom nielen pod stromček
Máte doma milovníkov PC hier, PlayStation alebo Nintenda? Ak áno, potom malých, ale aj veľkých milovníkov hier poteší pod stromčekom nielen nová počítačová hra, hráčsky doplnok alebo dokonca nová konzola. Pripravili sme pre vás prehľad darčekov, s ktorými nemôžete trafiť vedľa.
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-11-25
Kupujete pod stromček telefón z bazáru? Na toto si dajte pozor!
Darček, ktorý poteší nejedno dieťa, teenagera alebo dokonca starého rodiča pod vianočným stromčekom, je mobilný telefón. Rozhodli ste sa pre kúpu telefónu z bazáru? Poradíme vám, na čo si dať pozor, aby ste svoju kúpu neskôr neľutovali.
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-11-25
Puffy deka je trendy zimným doplnkom nielen do spálne
Čo by ste chceli mať vo vašej spálni počas chladných a mrazivých dní? Určite mäkučké a hrejivé textílie. Zútulnite si vašu spálňu túto zimu s trendy textíliami. Túto zimu sú v kurze zamatové či puff deky. Podelíme sa s vami o niekoľko praktických tipov, ako si vybrať hrejivé textílie nielen do vašej spálne.
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-11-23
Vianočné darčeky z druhej ruky
Darovať vianočný darček z druhej ruky už dávno nie je hanba alebo nejaká “stigma”. Práveže ide o ekologickú voľbu, kedy dáte druhú šancu veciam, ktoré by inak skončili medzi miliónmi ton odpadu na smetisku. Prezradíme vám niekoľko tipov na vianočné darčeky z online bazáru ako je Offero.
Čítať viac...
Autor: Offero
2022-11-22
Krásne zero waste Vianoce
Každý z nás miluje Vianoce, rozbaľovanie darčekov pod vianočným stromčekom či vianočné dobroty. Vianoce majú však aj svoju odvrátenú stránku, o ktorej sa takmer nehovorí. Za vianočný týždeň na všetkých skládkach pribudne asi milión ton odpadu. Tvoria ho nechcené darčeky, baliaci papier alebo nezjedené vianočné špeciality. Máme pre vás niekoľko inšpirácií ako si vaše Vianoce môžete spraviť viac ekologickejšie, a aké darčeky z druhej ruky potešia.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-10-19
Aj drobné detské oblečenie môžete premeniť na veľké eurá
Vedeli ste, že sa vám v skrini vášho dieťatka pravdepodobne povaľuje kopa peňazí? Mnoho ľudí aj začne premýšľať nad predajom detského oblečenia, ale rýchlo ich to prejde. Myslíte si, že to bude príliš veľa práce, najmä keď máte malé dieťa pod nohami? Nemusí tomu byť tak! Vyžaduje si to síce trochu práce, ale stojí to za to! Prezradíme vám pár tipov, ako na to.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-09-20
Je ťažké pre deti vrátiť sa do materskej škôlky?
Byť v škôlke je pre vášho drobca veľkým krokom. Noví priatelia, nové zručnosti a celodenná zábava. V škôlke sa majú na čo tešiť! Vaše dieťa môže mať obavy opustiť domov a nájsť si priateľov – to je v poriadku! Nervozita je pre deti prirodzená. Existujú však spôsoby, ako môžete svojmu dieťaťu pomôcť psychicky adaptovať sa na túto zmenu.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-09-05
5 vecí, ktoré vám pomôžu úspešne odštartovať nový školský rok
Domáce prostredie prispieva k úspechu (nielen) v škole. Preto sme pre vás pripravili niekoľko praktických tipov, ako nový školský rok odštartovať úspešne a v pohode
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-10-19
Ako podporiť kreativitu u detí
Vedeli ste, že ide menej o „učenie“ detí kreativite – a viac o vytvorenie prostredia, v ktorom sa ich kreativita zakorení, bude rásť a prekvitať? Kreativita pomáha deťom byť sebavedomejšími, rozvíjať sociálne zručnosti a lepšie sa učiť. Deti sú prirodzene zvedavé, ale potrebujú podporu, aby mohli rozvíjať svoje tvorivé schopnosti, a naplno využiť svoj tvorivý potenciál. Ako? Prezradíme vám niekoľko tipov, ako podporiť kreativitu u detí.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-10-09
Hľadáte šaty pre moletky? Trendy kúsky nájdete aj na online bazári!
Uplynulých pár desaťročí uvalilo ženám do hláv mnoho komplexov a stereotypov v ponímaní štandardov krásy. Často sme počúvali výroky v zmysle, že ženy s krivkami by nemali nosiť legíny a leopardiu potlač. Zabudnite na to! Nech už máte veľkosť oblečenia veľkosti “S” alebo “XL”, noste oblečenie, ktoré sa vám páči, a sebavedomo.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-10-19
Hľadáte chatu na prenájom? Na toto si dajte pozor pri jej výbere
Výber dovolenkovej chaty na prenájom môže byť veľmi frustrujúci. Musíte si nájsť čas na hľadanie medzi mnohými ponukami, ktorá je tá “pravá orechová” pre vás. Dobrá správa znie, že vždy nájdete takú chatu na prenájom, akú hľadáte. Len musíte vedieť, čo hľadáte a za koľko. Nebojte sa, nie ste v tom sami, my vám s tým poradíme.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-10-19
Ako predať starožitnosti a zberateľské predmety online?
Predávať starožitnosti a zberateľské predmety online je rýchle a jednoduché, najmä ak využijete najlepší online bazár Offero. Práve teraz je skvelý čas začať s nákupom a predajom starožitností. Pretože trh so starožitnosťami, umením a zberateľskými predmetmi v roku 2022 priam prekvitá.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-10-20
Tipy, ako predať svadobné šaty online
Svadobné šaty sú dôležitou súčasťou veľkého dňa pre každú nevestu. Ale čo s nimi, keď je po veľkej paráde? Predaj použitých svadobných šiat je jednoduchý spôsob, ako získať späť nejaké peniaze zo svadby. Ak sú vaše svadobné šaty navyše v dobrom stave, zvážte ich predaj. Prinášame vám niekoľko tipov, ako ich predať online.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-10-16
Ako kúpiť zlatú retiazku z druhej ruky a nenaletieť podvodníkom?
Hľadáte jedinečný šperk, ako je napríklad zlatá retiazka z druhej ruky, ale neviete, kde začať? Alebo váš vysnívaný šperk v klenotníctve stojí hory doly? Poradíme vám, ako kúpiť jedinečný šperk z druhej ruky, aby to nebola mačka vo vreci!
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-10-17
Ako kúpiť svadobné šaty z druhej ruky?
Na online bazároch máte obrovskú ponuku nielen nábytku, elektroniky, ale i oblečenia. Svadobných šiat nevynímajúc. Rozhodli ste sa, že róbu, ktorú si oblečiete na váš veľký deň, nebudete kupovať novú ale z druhej ruky? Poradíme vám, ako na to.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-10-18
3 tipy, ako nájsť dom snov medzi širokou ponukou domov na predaj
Kúpa domu je jedným z najväčších rozhodnutí, ktoré v živote urobíte. Preto naozaj stojí za to venovať ponuke domov na predaj dostatok času, aby ste sa uistili, že si vyberiete domov, ktorý je pre vás ten pravý teraz aj v budúcnosti. Vďaka našim tipom budete k vysnívanej nehnuteľnosti o krok bližšie.
Čítať viac...
Offero
Autor: Offero
2022-07-07
Chceš si urobiť poriadok v skrini a ešte zarobiť?
Chcete si urobiť poriadok v skrini a zarobiť? Viete, ako spoznáte, že už je čas upratať vaše oblečenie v skrini alebo šatníku? Cez Offero jednoducho.
Čítať viac...